Minimalistisch wonen met maximaal respect

Duurzaam wonen in stijl
13-05-2024 - Leestijd: 2 min.

Delen:

Het wonen in een Tiny House komt steeds vaker voor. Zo realiseren steeds meer mensen zich dat we niet veel nodig hebben om gelukkig te leven. Maar ook alle milieu factoren kunnen helpen om voor een Tiny House te gaan. Zo moet de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk zijn bij.

Bij Cabini hebben wij 3 varianten van een Tiny House. Deze varianten zijn ieder nog geheel aan te passen naar de wensen van de klant. Wel hebben wij bij Cabini gekozen voor Off-Grid wonen. Dit houdt in de er geen nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, water en riolering zijn. U gebruikt hernieuwbare energiebronnen, minimaliseert afval, en leeft in harmonie met de natuur. Dit is de ultieme stap naar een milieubewuste levensstijl.

Wij willen bij Cabini zo veel mogelijk uit handen nemen van de klant. Daarom zijn wij bereid u te helpen van begin tot eind. Dit betekent dat wij u helpen vanaf het allereerste idee tot en met de turn-key realisatie, en dat alles tegen een vaste aanneemsom.

Nadat de klant een stuk grond heeft gevonden, kunnen wij beginnen met het bezoeken van deze locatie en is er een intakegesprek met de klant. Zo wordt er dan 1 van de 3 Tiny House varianten gekozen en een PvE opgesteld. Tijdens dit gesprek zal ook de contractvorming besproken worden.

Als dit duidelijk is wordt de gekozen variant in de specifieke locatie getekend. Hierdoor wordt er een beter beeld gecreƫerd wat betrekking heeft tot het terrein en de constructie. Zodra de omgeving vergunningen ingediend zijn, kunnen wij beginnen met de inrichting van de Cabini. Omdat wij onderscheid willen maken met het interieur, zijn de mogelijkheden enorm.

Enthousiast geworden?

Kom langs voor een bak koffie.