The sky is the limit

Hieronder vindt u een overzicht van onze standaard Cabini tiny houses. Onze ontwerpen kunnen worden voorzien van creatieve toevoegingen waarbij ons motto is ‘the sky is the limit’.
50m²
Oppervlakte BVO
3
Kamers
Modern
Afwerking
A
Energielabel
178.000
Prijs vanaf
136.000
Casco prijs vanaf

De Cabini Amber is een prachtig ontworpen tiny house met een traditioneel zadeldak en een glasopening waarmee u volledig kunt opgaan in de natuurlijke omgeving. Het houten ontwerp geeft de Cabini Amber een warme uitstraling die perfect past in elke omgeving.

30m²
Oppervlakte BVO
2
Kamers
Modern
Afwerking
A+++
Energielabel
92.000
Prijs vanaf
75.000
Casco prijs vanaf

De Cabini Leopard is een moderne woonruimte die direct een gevoel van vrijheid in de natuur geeft. Met de luifel en het terras aan de voorkant heeft u alles binnen handbereik om volledig op te gaan in de omgeving. Het tiny house is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle leefruimte. De Cabini Leopard is voorzien van grote ramen en biedt daarmee een onbelemmerd uitzicht op de omgeving. Het interieur is modern en ruimtelijk ontworpen en biedt veel licht.

68m²
Oppervlakte BVO
4
Kamers
Modern
Afwerking
A+++
Energielabel
150.000
Prijs vanaf
120.000
Casco prijs vanaf

De Cabini Pacific is een prachtige woonruimte die perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en stijlvolle tiny house in de natuur. Met een plat dak en grote, glazen openingen biedt deze Cabini een onbelemmerd uitzicht op de omringende natuur. Het interieur is ontworpen met een minimalistische esthetiek en biedt veel licht en ruimte. Als u op zoek bent naar een moderne, stijlvolle en comfortabele leefruimte in de natuur, is de Cabini Pacific de perfecte keuze.

Droomt u over uw eigen Cabini?

Kom langs voor een bakkie koffie