Over ons

Wij zijn Cabini. Een nieuwe organisatie die is voortgekomen uit 50 jaar interieur- en woningbouw ervaring waarbij persoonlijke benadering en leveren van kwalitatieve projecten ons vertrouwd is. Cabini is in staat om alle denkbare tiny houses te ontwerpen waarbij het mogen creëren van een Custom Made ontwerp onder architectuur ook mogelijk is.

Korte kennismaking

Wie zijn wij?

Cabini is ontstaan uit een bundeling van krachten 'Bouw' en "Interieurbouw'. Ideko interieurbouw is de zustermaatschappij van Cabini en al meer dan 50 jaar actief in de interieurbouw en allerlei creatieve processen. In die hoedanigheid hebben we veel ervaring opgedaan in Cabins, tiny houses en onroerend goed. Middels Cabini willen we deze kennis inzetten in een apart traject aangaande Cabins.

Ideko is ook met duurzaamheid bezig. Minder verspilling en minder afval zijn goed voor het milieu maar minder faalkosten is goed voor de portemonnee van alle betrokken partijen. Ons Motto "met dezelfde energie kun je het ook in 1 keer goed doen” is erg belangrijk.

Geen half verhaal, geen halve begroting, benoem alles dat je weet bij de opdrachtverstrekking allemaal waar je aan toe bent en waar we aan gaan beginnen. Kan niet anders dan dat daar iets heel moois uit gaat komen waar iedereen tevreden over moet zijn!

01 – One-stop shop

Full service ontwerp- en bouwbedrijf

  • Cabini is een full service ontwerp- en bouwbedrijf die de consument middels een ‘One-Stop’ een ‘Turn-Key’ realisatie van hun woon- of recreatie ambitie kan bedienen. Particulier of Projectmatig.
  • Door een jarenlange ervaring met architecten, constructeurs en aannemersbedrijven hebben wij nu een samenwerkingsketen opgezet met voor ons vertrouwde partijen.
  • Wij verzorgen het gehele traject van initiatief tot realisatie voor alle mogelijke ontwerpen van kleine eenheden. Hierbij kunnen wij ook voor de consument een fullservice traject verzorgen voor een Custom Made ontwerp van een tiny house.
Netwerk van vaste relaties

Bundeling van ervaring en specialisme

  • Cabini beschikt over een vertrouwd netwerk van vaste relaties die de afgelopen jaren zijn opgebouwd. Het ontwerpen van kleine woon- en recreatie eenheden vinden wij niet opnieuw uit maar wij bundelen onze ervaring en specialisme. Hierbij kunnen wij starten vanaf ‘scratch’ met de nu beschikbare modulaire productielijnen in de markt.
  • Wij zijn al jaren vertrouwd grotere projectmatige burger- en utiliteitsprojecten te realiseren en parallel daaraan projectmatige winkel- en interieurprojecten. Hierbij is het implementeren van complexere technische installaties ook altijd aan de orde geweest. Speciaal maatwerk voor kelders, liften, wellness en zwembadtechiek is ons vertrouwd.
  • Op het vlak van initiatieven en creativiteit onderscheiden wij ons met Cabini per jaar meer als een eigen merk. Ons team denkt groot maar kan het ook realiseren en waar maken! Op het vlak van initiatieven en creativiteit onderscheiden wij ons met Cabini meer als een eigen merk. Ons team denkt groot maar kan het ook realiseren en waar maken!
Projecten

Ontwerp- en productiecapaciteit

  • Cabini heeft nog geen eigen gerealiseerde projecten maar gaandeweg 2023 verschijnen deze in Nederland. Tevens in projectmatig verband op recreatie terreinen.
  • Om u als klant onze brandbreedte van onze ontwerp- en productiecapaciteit te laten inschatten hebben wij 3 Cabini modellen ontworpen die als standaard unit al geleverd kunnen worden.
  • Op basis van de Cabini modellen als draadmodel geven wij u inzicht in alle overige mogelijke ontwerpen die wij voor u kunnen realiseren. Cabini is in staat om alle denkbare woon- en recreatie eenheden te ontwerpen waarbij het mogen creëren van een Custom Made ontwerp onder architectuur ook mogelijk is.
  • U kunt dus met dichtgeknepen ogen door het Cabini Tiny house overzicht kijken en zo uw eigen programma van eisen samenstellen. We ontvangen u graag op ons kantoor In Dordrecht om uw ambities door te nemen.

Droomt u over uw eigen Cabini?

Kom langs voor een bakkie koffie