Welkom bij Cabini: Where the sky is the limit

Wij zijn Cabini. Een nieuwe organisatie die is voortgekomen uit 50 jaar interieur- en woningbouw ervaring. Bij Cabini begrijpen we uw behoefte aan een duurzame en minimalistische levensstijl. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige tiny houses die perfect passen bij uw unieke levensstijl.

Ontdek onze Cabini’s

Bij Cabini bieden we drie verschillende soorten tiny houses aan, elk met zijn eigen charme en functionaliteit. Of u nu een avontuurlijke reiziger, een milieubewuste minimalist of gewoon op zoek bent naar een gezellige ruimte om in te wonen, wij hebben het perfecte tiny house voor jou.

Cabini Amber

De Cabini Amber is een prachtig ontworpen tiny house met een traditioneel zadeldak en een glasopening waarmee u volledig kunt opgaan in de natuurlijke omgeving. Het houten ontwerp geeft de Cabini Amber een warme uitstraling die perfect past in elke omgeving.

Cabini leopard
Cabini leopard

Cabini Leopard

De Cabini Leopard is een moderne tiny house die direct een gevoel van vrijheid in de natuur geeft. Met de luifel en het terras aan de voorkant heeft u alles binnen handbereik om volledig op te gaan in de omgeving. Het ontwerp is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle tiny house. De Cabini Leopard is voorzien van grote ramen en biedt daarmee een onbelemmerd uitzicht op de omgeving. Het interieur is modern en ruimtelijk ontworpen en biedt veel licht.

Cabini Pacific

Deze prachtige tiny house is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en stijlvolle leefruimte in de natuur. Met een plat dak en grote, glazen openingen biedt deze Cabini een onbelemmerd uitzicht op de omringende natuur.

Cabini pacific

Waarom kiezen voor Cabini?

Neem vandaag nog contact op

Bent u klaar om de stap te zetten naar een minimalistische en duurzame levensstijl? Neem vandaag nog contact op met Cabini en ontdek de perfecte tiny house die bij u past. Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van uw droom van een tiny house.

Droomt u over uw eigen Cabini?

Kom langs voor een bakkie koffie