Werkwijze

Sommige klanten ambiëren een eigen ontwerp maar vinden hiervoor niet een geschikte partner om dit persoonlijke proces geheel tot een oplevering te kunnen uitvoeren. Onze tiny houses kunnen worden voorzien van creatieve toevoegingen waarbij ons motto is ‘the sky is the limit’.
01 - Ontwerp

Van initiatief tot definitief ontwerp

 • Op basis van de Cabini modellen als draadmodel krijgt u inzicht in alle mogelijke ontwerpen. Wij ontwerpen alle denkbare woon- en recreatie eenheden, waarbij custom made ontwerp onder architectuur ook mogelijk is.
 • Cabini ontwerpt en realiseert alle mogelijke wensen van tiny houses. Na een intakegesprek weet u binnen 2 weken hoe uw voorlopig ontwerp eruit ziet en bepalen we een richtprijs.
 • Beweegbare daken, wanden en vloerdelen? Ingebouwde jacuzzi’s en buitensauna’s gecombineerd met een plunge-pool? Of gewaagde staal- en glasconstructies? Ons motto is ‘the sky is the limit’.
02 - Engineering

Constructie en techniek

 • Alle Cabini ontwerpen zijn standaard doorgerekend en geoptimaliseerd. Per tiny house moet naar de lokale omstandigheden worden gekeken. Mocht u specifieke wensen willen doorvoeren kunnen wij deze aanpassen op het gebied van constructie, bouwfysica en technische installaties.
 • Een bouwplan moet voldoen aan de huidige eisen van het Bouwbesluit en bijbehorende energieprestaties. Cabini realiseert alleen maar projecten die voldoen aan de huidige gestelde bouw, energie- en milieu eisen. Zaken als Modulair en Circulair bouwen is ons vertrouwd en blijven wij monitoren.
 • Cabini inventariseert alle benodigde contractuele en juridische aspecten voor het project en zal u adviseren hoe we gezamenlijk deze route met bijpassende kosten kunnen gaan bewandelen.
Meubelen en betimmeringen hebben voor ons geen geheimen. Het proces beheersen we tot in de finesses. U bent van harte welkom om eens te kijken in onze werkplaats!
Martin Schipper
Partner van Cabini - Directeur Ideko interieurbouw
03 – Realisatie

Wij zorgen voor de bouw van je eigen Cabini


 • Cabini levert de klant een full service pakket zodat de Tiny house ook turn-key op uw locatie kan worden opgeleverd voor een vaste aanneemsom. Hierbij kunnen wij ook alle bijkomende aspecten van bouwrijp maken, slopen oude accommodatie en funderingswerken gelijktijdig uitvoeren. Tevens kunnen wij de benodigde communicatie met gemeentelijke instanties , makelaars en recreatieparken voor u ontzorgen.
 • Cabini verzorgt in de ontwikkelingsfase dat alle benodigde E+W installatie voor alle typen zijn opgenomen en standaard kunnen worden besteld. Hiervoor selecteren we ook vaste installateurs die meekunnen in onze kwaliteit en vooral ook de snelheid om te leveren
04 - Inrichting

Dé Cabini inrichting


 • Met 50 jaar ervaring als Interieurbouwbedrijf is Cabini sinds 1950 gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief meubelwerk en inrichtingen.
 • De 3 tiny houses van Cabini zijn bij oplevering compleet voorzien van een Ideko-inrichting maar graag komen wij ook met u in contact voor het realiseren van een Custom-Made ontwerp. Exclusieve keukens en badkamers zijn hierbij onze specialiteit.
 • Wij bedienen de markt vanaf standaard houten gelakte afwerkingen tot hoogwaardig HPL, hardglas, composiet en spuitwerk interieur.
 • Extremere ontwerpen met extra kelders, bewegende gevels, puien, glazen daken, haarden, binnen- en buitenkeukens, hoogwaardige interieur(scheeps-)bouw, wellness en jacuzzi’s zijn absoluut geen beperkingen. Qua techniek is het laatste geavanceerde wat beschikbaar is te implementeren. Al moet er een glazen lift in. The sky is the limit.
Met Cabini heeft u de garantie dat uw Cabin of Tiny House onder architectuur is ontworpen
Martin Schipper
Partner van Cabini - Directeur Ideko interieurbouw

Droomt u over uw eigen Cabini?

Kom langs voor een bakkie koffie