Onze werkwijze voor jouw droom cabini

Van droom tot realiteit
14-05-2024 - Leestijd: 4 min.

Delen:

Wanneer je denkt aan een tiny house, denk je misschien aan beperkingen. Maar bij Cabini, draaien denken we daar anders over. Wij zien alleen maar mogelijkheden, die we samen met jou realiseren. En alles is mogelijk.  Of het nu gaat om een standaardontwerp of een custom made architecturaal meesterwerk, wij kunnen elke woon- of recreatiedroom verwezenlijken. Dus hoe gaan wij nou eigenlijk te werk, om jouw dromen waar te maken?

Begin maar alvast met inrichten!

Na een kennismakingsgesprek, waarin we jouw visie voor jouw perfecte tiny house verkennen, komt ons team binnen twee weken met een voorlopig ontwerp en een richtprijs. Met Cabini is 'the sky is the limit' geen loze slogan, maar een belofte.

Technisch Vernuft en Milieubewust Bouwen

Bij Cabini staat kwaliteit centraal. Elk tiny house is een toonbeeld van doordachte constructie en technologische innovatie. We houden rekening met lokale omstandigheden en passen indien nodig jouw specifieke wensen aan. We navigeren ook door de contractuele en juridische kant van de bouw, zodat jij je kunt focussen op de spannende aspecten van het creëren van jouw eigen tiny house. Van het bouwrijp maken van de locatie tot de communicatie met lokale instanties, Cabini zorgt ervoor.

Turn-Key Oplossingen: Jouw Cabini, Jouw Stijl

Kies je voor Cabini, dan kies je voor een full-service ervaring. Jouw tiny house wordt niet alleen gebouwd, maar volledig ingericht opgeleverd voor een vaste prijs. Dit omvat alles, van de E+W installaties tot het selecteren van kwaliteitsinstallateurs die onze standaard van snelheid en kwaliteit waarborgen.

We proberen grenzen te verleggen. Van basismaterialen tot de meest extravagante wensen, we proberen alles mogelijk te maken voor jouw droom tiny house. Met elk project streven we ernaar de verbeelding te overstijgen en iets unieks te creëren. Een Cabini tiny house is meer dan een huis; het is een levensstijl. Dus kom snel langs of neem contact op voor meer advies.

Maak je droom waar met Cabini!

Kom langs in Dordrecht